Правоохоронці прикрили міжнародний канал постачання наркотиків

Правоохоронці прикрили міжнародний канал постачання наркотиків

Правоохоронці прикрили міжнародний канал постачання наркотиків. Відомо, що жителька Києва закупляла психотропи за кордоном, а потім завозила товар посилками рейсовим автобусом в Україну. Маскували наркотики під харчовими продуктами. А вже потім її спільник зі Львова розповсюджував психотропи через телеграм-канал. Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили майже 13 тис. таблеток, ззовні схожих на психотропну речовину «МДМА», кристалоподібну речовину вагою близько 2 кг, «кетамін», 3000 марок «LSD» тощо. Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить близько 16 млн гривень. Тепер організаторам загрожує кримінальна відповідальність та чималий строк за ґратами.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Вандалу за облиття фарбою пам’ятника Бандері у Львові винесли вирок (відео) Вандалу за облиття фарбою пам’ятника Бандері у Львові винесли вирок (відео)
Юнаку призначили 4 роки ув’язнення, однак звільнили від покарання з іспитовим терміном 2 роки. За вандалізм замовник заплатив студенту 1000 грн.
У Львові провели День Кар’єри для ветеранів та ветеранок У Львові провели День Кар’єри для ветеранів та ветеранок
У Львові провели День Кар’єри для ветеранів та ветеранок, де вони могли дізнатися пропозиції на ринку професій, взяти участь у майстер-класах тощо
Львівські медики пересадили печінку завдяки унікальному апарату Liver Asist (відео) Львівські медики пересадили печінку завдяки унікальному апарату Liver Asist (відео)
Щоб встигнути пересадити донорську печінку, львівські медики вперше задіяли унікальний для України апарат Liver Asist, який зберігав орган до операції.
Loading...
Load next