Три людини постраждали у ДТП поблизу Львова

Три людини постраждали у ДТП поблизу Львова

Три людини постраждали у ДТП поблизу Львова. Відомо, що подія сталася на трасі «Львів-Шегині» у селі Зимна Вода. Відомо, що водій «Hyundai Accent» в’їхав у «Ford Edge», внаслідок чого автівка потрапила на зустрічну смугу, де й зіткнулася з мікроавтобусом «Opel Movano». Три людини отримали тілесні ушкодження й були госпіталізовані. Наразі відкрито кримінальне провадження. Винуватцю ДТП загрожує до 3-х років обмеження волі.     

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Сім’я військовослужбовців намагається з’ясувати причини та обставини смерті новонародженої дитини Сім’я військовослужбовців намагається з’ясувати причини та обставини смерті новонародженої дитини
Сім’я військовослужбовців намагається з’ясувати точні причини та обставини смерті новонародженої дитини. Лікарку Анну Марич судять за ч.2 ст. 140 ККУ
«Зелена» історія Львова: на обліку міста перебувають сотні вікових дерев у різних локаціях (відео) «Зелена» історія Львова: на обліку міста перебувають сотні вікових дерев у різних локаціях (відео)
Посадовці розповіли, що зараз на обліку перебувають сотні вікових дерев у різних локаціях Львова. Ними опікуються з огляду на Європейський досвід.
Loading...
Load next