На Львівщині 38-річний місцевий мешканець продавав психотропи

На Львівщині 38-річний місцевий мешканець продавав психотропи

За процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру раніше судимому 38-річному чоловіку за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту психотропних речовин (ч.2 ст. 307 КК України).

Про це повідомляють у прокуратурі Львівської області.

За даними слідства, у Трускавці підозрюваний збував особливо небезпечну заборонену речовину – PVP.

Чоловік приймав замовлення на товар лише у своїх постійних, перевірених клієнтів із числа місцевого населення. По телефону домовлявся про місце зустрічі та передавав психотропи безпосередньо з рук в руки.

Під час обшуків за місцем проживання затриманого виявлено та вилучено поліетиленовий пакет із кристалічною речовиною, фасувальні зіп-пакети, паперовий згорток із речовиною білого кольору.

За клопотанням прокурора підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Слідчі дії тривають, вирішується питання про призначення ряду експертиз.

Нагадаємо, Єврокомісія працює над впровадженням безкоштовного роумінгу для українців

Андрій Самойленко -  pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині спіймали наркоторговця, який продавав метадон На Львівщині спіймали наркоторговця, який продавав метадон
У Дрогобичі поліція викрила злочинця, якого підозрюють у незаконному продажі нарковмісних речовин - метадону. Під час обшуків у нього вдома виявили наркотики та гроші, отримані від їхнього продажу.
На Львівщині затримали наркозбувача з «товаром» на понад пів мільйона гривень (відео) На Львівщині затримали наркозбувача з «товаром» на понад пів мільйона гривень (відео)
Під час обшуків у квартирі та двох гаражах правоохоронці виявили понад 3 кілограми канабісу, таблетки-психотропи та інші докази 
На Львівщині судитимуть чоловіків, які організували схему продажу наркотиків На Львівщині судитимуть чоловіків, які організували схему продажу наркотиків
Чоловіки займались незаконним виробництвом, виготовленням, пересилання й збут наркотичних засобів. Кожен з наркозбувачів відповідав за свій напрямок роботи: постачання товару, його розповсюдження та відправку клієнтам.
Loading...
Load next