Три особи загинули внаслідок ДТП на Львівщині, двоє з них – діти

Три особи загинули внаслідок ДТП на Львівщині, двоє з них – діти
Неподалік села Розвадів зіткнулися «Volkswagen Touran» і вантажівка. Водійка легковика та двоє її доньок померли на місці події

Три особи загинули внаслідок ДТП, двоє з них – діти: неподалік села Розвадів зіткнулися компактвен і вантажівка.

Як повідомили у поліції, 42-річна жителька Стрийського району, яка перебувала за кермом «Фольксвагена» не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де не розминулася з фурою.

Від отриманих травм водійка легковика та двоє її доньок віком 4 і 14 років померли на місці події. Ще один їхній 15-річний пасажир та водій вантажівки отримали тілесні ушкодження і були доставлені до медичних закладів.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото) На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото)
У Львівській області внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинула дворічна дитина, ще четверо людей постраждали.
На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото) На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото)
Сьогодні, близько 11:00 поблизу міста Сколе на трасі Київ-Чоп трапилось зіткнення двох автомобілів. Внаслідок аварії постраждало п'ятеро пасажирів, твоє із них діти.
Зіткнення з автопоїздом у селі Тухолька: пасажир мікроавтобуса загинув Зіткнення з автопоїздом у селі Тухолька: пасажир мікроавтобуса загинув
Унаслідок ДТП у селі Тухолька Стрийського району загинув 57-річний пасажир мікроавтобуса
Loading...
Load next