На усіх 16 міжнародних автомобільних пунктах пропуску запрацювала електронна черга - Мінвідновлення

На усіх 16 міжнародних автомобільних пунктах пропуску запрацювала електронна черга - Мінвідновлення

На усіх 16 міжнародних автомобільних пунктах пропуску вже повноцінно працює електронна черга для перетину кордону.

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Наразі всі вантажівки перетинають кордон лише відповідно до запису в електронній черзі. Загалом, в онлайн-черзі очікує на перетин перетин кордону понад 12 тисяч вантажівок.

З початку запуску послуги ми мали пункти пропуску, де рух по електронній черзі почався одразу, та ті, де варто було почекати закінчення живої черги, що накопичилась раніше. На вихідних жива черга закінчилась на “Раві-Руській” та “Краківці”, таким чином всі вантажівки перетинають кордон лише відповідно до єЧерги. За тиждень дії послуги вже 9500 вантажівок виїхало з України лише за електронною чергою та майже 15 тисяч водіїв зареєструвалися у системі, – зазначив заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач.

Станом на ранок 15 травня, найбільша електронна черга нараховується на МАПП “Рава-Руська – Хребенне” – більше 2800 вантажівок. Також більше 2 тисяч транспортних засобів онлайн очікує на перетин кордону через пункти пропуску “Краківець – Корчова” та “Ягодин – Дорогуськ”. Рух на останньому вже розблокований.

Загалом, з часу початку пілотного проєкту єЧерга у грудні минулого року на пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» до 15 травня кордон за електронним записом перетнуло 96 078 вантажівок, з них на “Ягодині” – 88 тисяч. За цей же період у системі зареєструвалось більше 38 тисяч водіїв.

Нагадаємо, У лукашенка є проблеми зі здоров'ям - ГУР

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Які країни відкриті для українських туристів
Міністерство закордонних справ України назвало нові напрямки. Зараз до списку 104 дозволених 104 країни додались 9 нових.
Loading...
Load next