Рух трасою Східниця – Верхнє Синьовидне перекрили

Рух трасою Східниця – Верхнє Синьовидне перекрили
Рух трасою Східниця – Верхнє Синьовидне перекрили. Підрядники лагодять інфраструктуру

Рух трасою Східниця – Верхнє Синьовидне перекрили: негода, що вирувала минулими вихідними, зруйнувала асфальтобетонне покриття та габіонні підпірні стінки.

Підрядники вже взялися лагодити інфраструктуру, тож віднині автошлях тимчасово перекрили для проїзду транспорту.

Нагадаю, під час негоди 10 червня на Львівщині стався паводок у Східницькій та Сколівській громадах. Затопило близько 100 домогосподарств, автівок, магазинів і готелів; пошкоджено мости й дороги. У Львівському гідрометцентрі зазначили, що підтоплення виникли через забруднення невеличких струмків і річок.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео) На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео)
Ремонт дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, яка стане частиною маршруту до 30-ї річниці Незалежності України М-30 Стрий – Ізварине ("Дороги Єдності"), обійдеться держбюджету у 1,5 мільярди гривень.
На Львівщині відкрили тимчасовий міст, який обвалився навесні (фото) На Львівщині відкрили тимчасовий міст, який обвалився навесні (фото)
Міст був збудований ще у 1960 році і від того часу жодного разу його не ремонтували. Останні 5 років дорожня споруда перебувала у передаварійному стані.
У центрі Львова реконструюють проблемне перехрестя (відео) У центрі Львова реконструюють проблемне перехрестя (відео)
У Львові розпочали реконструкцію перехрестя вулиці Під Дубом та проспекту Чорновола. Там планують посунути тротуар та розширити проїзду частину.
Loading...
Load next