На Львівщині відкрили тимчасовий міст, який обвалився навесні (фото)

На Львівщині відкрили тимчасовий міст, який обвалився навесні (фото)
Міст був збудований ще у 1960 році і від того часу жодного разу його не ремонтували. Останні 5 років дорожня споруда перебувала у передаварійному стані.

Через річку Західний Буг на дорозі Н-17 Львів–Радехів–Луцьк встановили тимчасовий міст, яким наразі зможуть проїжджати автомобілі, автобуси та невеликі вантажівки висотою кузова до 3 метрів.. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Рух мостом — реверсний і його регулюватимуть спеціальні світлофори. Їздити ним можна лише легковим автомобілям, громадському транспорту, а також невеликим вантажівкам із загальною масою не більше 12 тонн та висотою кузова до 3 метрів, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у пресслужбі ЛОДА наголосили, що наразі тривають підготовчі роботи до капітального ремонту та реконструкції основного мосту ширина якого становитиме 13 метрів. Окрім цього він також буде оснащений пішохідними доріжками та зовнішнім освітленням.

Нагадаємо, що на початку травня цього року у селі Гайок, що у Кам’янко-Бузькому району Львівської області обвалився міст через річку Західний Буг. 

Читайте також
На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео) На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео)
Ремонт дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, яка стане частиною маршруту до 30-ї річниці Незалежності України М-30 Стрий – Ізварине ("Дороги Єдності"), обійдеться держбюджету у 1,5 мільярди гривень.
Відірвані від цивілізації: на Львівщині мешканці скаржаться на стан доріг (відео) Відірвані від цивілізації: на Львівщині мешканці скаржаться на стан доріг (відео)
Бездоріжжя та практично відсутність транспортного сполучення. Здавалося б перебільшення, але ж ні, це – реалії життя жителів сіл на Львівщині. Люди намагаються достукатись до влади, однак наразі безрезультатно.
На Львівщині через спеку обмежили рух великовагового транспорту На Львівщині через спеку обмежили рух великовагового транспорту
У Львівській області водіям великовагових вантажівок заборонили їздити дорогами загального користування, якщо температура повітря підійматиметься до 28 градусів і вище.
Loading...
Load next