Вирок за продаж «гуманітарних» авто: зловмиснику призначили штраф у розмірі 220 тис. грн

Вирок за продаж «гуманітарних» авто: зловмиснику призначили штраф у розмірі 220 тис. грн
Замість позбавлення волі уродженцеві Яворівського району суд призначив штраф у розмірі 220 тис грн без конфіскації майна

«Гуманітарні» оборудки: у травня торік правоохоронці викрили схему ввезення автомобілів з-за кордону через благодійні організації під виглядом гумдопомоги для потреб Збройних сил України.

Насправді ж транспортні засоби ділки у подальшому продавали фізичним особам за готівку. А в організації схеми обвинуватили уродженця Яворівського району, Андрія Ілясевича. Залучивши до неї раніше засудженого за шахрайство, який ввозив транспортні засоби із країн Євросоюзу до України, через пункт пропуску «Краковець – Корчова» Львівської області. Власне правоохоронці й затримали цього чоловіка під час спроби реалізації чергової партії автівок, а саме 3-х пікапів, у Львові по вул. Сяйво, 8, де поплічник і отримав грошові кошти у сумі 17 400 доларів США.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Верховний Суд визнав незаконними перевірки будівництва «ІРОКСа» на Тернопільській, 42 Верховний Суд визнав незаконними перевірки будівництва «ІРОКСа» на Тернопільській, 42
У суді забудовник довів, що Інспекція ДАБК у м. Львові не мала права перевіряти об'єкт будівництва на вул. Тернопільській, 42.
На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео) На Львівщині внаслідок ДТП загинули четверо осіб (відео)
На місці працюють медики та поліція. Поліція встановлює особи загиблих.
Loading...
Load next