На Львівщині судитимуть водія, який спричинив смертельну ДТП з електропотягом

На Львівщині судитимуть водія, який спричинив смертельну ДТП з електропотягом

На Львівщині судитимуть водія, який спричинив смертельну ДТП. Нагадаємо, що нещодавно у селі Оброшино сталось зіткнення між легковиком та електропотягом. Внаслідок цієї події загинули 2-є пасажирів автівки, а водія та ще одну особу госпіталізували у реанімацію. Правоохоронці встановили, що керманич не врахував дорожньої обставини, що й стало причиною ДТП. Справу передали у суд. Тепер чоловікові загрожує до 10-ти років позбавлення волі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия
Учора близько 15 години дня на вулиці Січових Стрільців у Стрию трапилась смертельна ДТП, внаслідок якої померла 36-річна місцева мешканка.
Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП
Водій під дією наркотиків на швидкості в'їхав у дерево, внаслідок чого його 32-річна дружина від отриманих травм померла на місці події. Смертельна аварія трапилась у селі Лагодів, що у Перемишлянському районі Львівської області.
Loading...
Load next