У Львові лікарі провели перший в Україні тренінг з використання робота Da Vinci

У Львові лікарі провели перший в Україні тренінг з використання робота Da Vinci
Лікарі першого медоб’єднання Львова провели перший в Україні тренінг з використання робота Da Vinci

Надточні рухи, 20-кратне збільшення, можливість проникати у найменші ділянки і це ще не всі унікальні можливості роботизованої системи Да Вінчі, яку наші лікарі вже активно використовують на практиці. Винайдення такого апарату назвали проривом у хірургії, і за цим майбутнє – кажуть лікарі.

Робот да Вінчі з’явився у першому медобєднанні ще у 2020. Відтоді з його допомогою прооперували пів сотні пацієнтів. Найменшому було всього 11 місяців, а найстаршому 87 років. Освоївши цю систему, наші лікарі вирішили поділитись досвідом з іншими колегами. Відтак, У Львові провели перший тренінг із роботизованої системи для медиків з усієї України.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Лікарі Львівського «ОХМАТДИТу» спільно з американським хірургом оперували пацієнтів з вадами обличчя Лікарі Львівського «ОХМАТДИТу» спільно з американським хірургом оперували пацієнтів з вадами обличчя
Лікарі Львівського «ОХМАТДИТу» спільно з американським щелепно-лицевим хірургом Крейгом Хобаром оперували та консультували пацієнтів з вродженими і набутими вадами обличчя
Коронавірус в Україні: кількість хворих зменшилась вдівчі Коронавірус в Україні: кількість хворих зменшилась вдівчі
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що за останню добу в Україні підтвердили 6 506 нових хворих на Covid.
Медики Львівського ОХМАТДИТу врятували хлопчика із масою всього 650 грамів (відео) Медики Львівського ОХМАТДИТу врятували хлопчика із масою всього 650 грамів (відео)
За його життя боролися майже 2 місяці.
Loading...
Load next