Пасивний прибуток і ошукані азербайджанці: житель Київщини організував схему видурювання коштів

Пасивний прибуток і ошукані азербайджанці: житель Київщини організував схему видурювання коштів
У Львові та Києві діяли шахрайські call-центри, які імітували процес торгівлі на фінансових ринках

Примарні фінансові біржі, понад мільйон гривень прибутку та ошукані азербайджанці: 28-річний житель Київщини організував схему видурювання коштів від іноземців. В офісних приміщеннях ділох утворив чотири call-центри, які розташовувалися у Києві та у Львові.

Ще шестеро його спільників адміністрували сайт бінарного опціону, а щоби залучити якомога більше інвесторів, використовували платну рекламу в соцмережах.  Вкладникам пропонували отримувати пасивний прибуток від операцій на фінансових біржах.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Виставка коліс у «Ретро гаражі» (відео) Виставка коліс у «Ретро гаражі» (відео)
У колекції є свої "родзинки".
На Львівщині обіцяють побудувати євроколію до кордону  в межах підготовки до Дня Незалежності (відео) На Львівщині обіцяють побудувати євроколію до кордону в межах підготовки до Дня Незалежності (відео)
Швидкісну залізничну колію за європейськими стандартами обіцяють побудувати в межах підготовки до відзначення Дня Незалежності України.
Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео) Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео)
Це вже 11-ий міжнародний турнір з настільного тенісу імені Анатолія Строкатова. У ньому взяли участь 300 спортсменів з України та Молдови.
Loading...
Load next