День Збройних Сил Ураїни: у Львові вшанували загиблих воїнів (фото, відео)

День Збройних Сил Ураїни: у Львові вшанували загиблих воїнів (фото, відео)
Львів долучиться до телемоста за участю президента Володимира Зеленського.

У Львові на Личаківському кладовищі вшанували пам'ять загиблих захисників України. Про це повідомляє Львівська ОДА.

Фото: Львівська ОДА

Присутні поклали квіти та запалили лампадки на могилах загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України на полі почесних поховань № 76. На місці поховання новітніх Героїв після виконання Державного Гімну України відслужили поминальну панахиду. Участь у заходах взяв перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.  Також перший заступник вшанував пам'ять Героя України, пластуна, добровольця, який загинув захищаючи територіальну цілісність України Віктора Гурняка, - йдеться в повідомленні.

Фото: Львівська ОДА

Як зазначили в пресслужбі, об 11:00 годині відбудеться Архиєрейська Божественна Літургія у Гарнізонному Храмі святих апостолів Петра і Павла. Її очолять високопреосвященніший Митрополит Львівський Ігор Возьняк та преосвященніший владика Степан Сус.

Фото: Львівська ОДА

Львівщина долучиться до телемоста за участю Президента України. Окрім Львова, до телемоста доєднаються ще 4 міста: Київ, Харків, Краматорськ, Одеса. Володимир Зеленський візьме участь у заходах у Харкові. У Львові локацією стане – площа біля Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Участь візьме - начальник Генерального штабу ЗСУ Сергій Шаптала. Початок заходу о 17:50 год. Завершиться захід концертом гурту СКАЙ, - повідомили в пресслужбі. 

Фото: Львівська ОДА

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Боротьба з COVID та енергетичною кризою (відео) Боротьба з COVID та енергетичною кризою (відео)
Лідерка партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко запропонувала невідкладні кроки для подолання пандемії коронавірусу та енергетичного колапсу.
Loading...
Load next