Садівники Львова вперше цього року взялися за обстеження зелених насаджень у навчальних закладами

Садівники Львова вперше цього року взялися за обстеження зелених насаджень у навчальних закладами
Садівники Львова цього року вперше взялися за обстеження дерев та кущів на території шкіл та дитячих садочків

Садівники Львова вперше цього року взялися за обстеження зелених насаджень у навчальних закладах. Цього разу вони навідалися з інспекцією у дитячий садочок №25. З великих дерев тут є кілька горіхів, гіркокаштани, клени та ясени.

Під час огляду заповнюють спеціальний документ, де вказують кількість зелених насаджень, види та інші дані. А потім з цю інформацію додають до загальної бази по усіх навчальних закладах міста.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові приводять до ладу шкільні укриття: на це виділили майже 50 млн грн (відео) У Львові приводять до ладу шкільні укриття: на це виділили майже 50 млн грн (відео)
Усі ремонтні роботи виконують за бюджетні кошти. Будь-які збори грошей у школах (окрім благодійних внесків) є забороненими. 
Замінування усіх шкіл Львова: як евакуйовували школярів і педагогів через неправдиве повідомлення? (відео) Замінування усіх шкіл Львова: як евакуйовували школярів і педагогів через неправдиве повідомлення? (відео)
Неспокійна середа. Нині учнів та працівників усіх львівських шкіл терміново евакуювали через анонімне повідомлення про замінування. Як усе відбувалось та чи хоч десь знайшли вибухівку, дізнавалися наші журналісти.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Loading...
Load next