Де львів'яни планують відпочивати на зимових канікулах?

Де львів'яни планують відпочивати на зимових канікулах?
Попереду новорічно-різдвяний вікенд, і поки курорти готуються приймати відвідувачів, соціологи простежили, що навіть влітку не всі мешканці Львівщини знайшли час на відпочинок, передає ПравдаТУТ Льв

Попереду новорічно-різдвяний вікенд, і поки курорти готуються приймати відвідувачів, соціологи простежили, що навіть влітку не всі мешканці Львівщини знайшли час на відпочинок, передає ПравдаТУТ Львів.

38% львів’ян зазначили, що мали відпустку цього року, 46% з них провели її у подорожах. Найпопулярніші напрямки маршрутів - Західна Україна, а саме Закарпаття, Карпати.

Карантин хоч і вдарив по туристичній галузі, але й посприяв розвитку локального туризму.

Керівник турагенції Ігор Губіліт розповів у коментарі журналістці ПравдаТУТ Львів, що у перші місяці адаптивного карантину, коли навіть залізниця була під забороною, самі мешканці Західної України із цікавістю почали досліджували свій регіон.

"В Жовківському, Миколаївському та Сколівському районах є змога покататися на гірськолижних курортах", - каже заступник начальника управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Тарас Лозинський.

Також цього року на території Львівщини провели ознакування по Сколівському районі, а також у Славську лижний маршрут на гору Ільза.

"Просимо наполегливо туристів здійснювати реєстрацію в ДСНС", - додав заступник начальника управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації.

https://www.youtube.com/watch?v=7r4S9cWMqic

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
МОН спростувало фейк про складання списків випускників призовного віку МОН спростувало фейк про складання списків випускників призовного віку
Для підробки листа був використаний бланк Міністерства, номер оригінального листа та QR-код, присвоєний системою електронного документообігу.
Loading...
Load next