Врятували ногу військовому: львівські медики лікують захисника з Рівненщини

Врятували ногу військовому: львівські медики лікують захисника з Рівненщини
Завдяки складній реконструктивній операції Львівським медикам вдалося запобігти ампутації та зберегти ліву кінцівку

Він доброволець. Пішов захищати Батьківщину з першого дня великої війни. Каже, просто відчував, що потрібно зробити саме так.

28-річий Богдан з Рівненщини. Воював в районі Ізюму. Під час штурму ворожих позицій отримав дуже складне мінно-вибухове поранення.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові медики екстренної допомоги протестували за свого керівника (відео) У Львові медики екстренної допомоги протестували за свого керівника (відео)
Конкурс скасували, тому що були недотримані рекомендації постанови Кабміну та МОЗ через стаж роботи. Вперше в історії центру екстреної медичної допомоги, працівники вийшли на акцію протесту, щоб підтримати свого керівника.
"Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео) "Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео)
У "червоній" зоні зможуть працювати: заклади громадського харчування за адресною доставкою та навинос; салони краси за попереднім записом; фінансові установи; пошта, заправки, медичні та ветеринарні заклади тощо.
На Львівщині гелікоптером доправили важкопораненого мотоцикліста до лікарні На Львівщині гелікоптером доправили важкопораненого мотоцикліста до лікарні
Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 жовтня о 10.10 в селі Ожидів Золочівського району.
Loading...
Load next