На Львівщині сім'я фермерів вирощує гігантські лимони та лайми

На Львівщині сім'я фермерів вирощує гігантські лимони та лайми
Селище знаходиться за кілька кілометрів від Львова. Там протягом 2 років родина Трушів вирощує екзотичні фрукти, розповідає seeds.Додамо, що лимони тут сягають пів кілограма.

Селище знаходиться за кілька кілометрів від Львова. Там протягом 2 років родина Трушів вирощує екзотичні фрукти, розповідає seeds.

Додамо, що лимони тут сягають пів кілограма. Фермери зазначають: ґрунт для фруктів має бути універсальний, а з поливом важливо здійснювати в міру.

"Словом, революція. Вони плодять й цвітуть до 7 разів на рік. Це неймовірно, але це є факт, вони що півтора, що два місяці цвітуть", – каже фермер Андрій Труш.

Цікаво, що родина займається вирощуванням з метою озеленення, а також саджанців. Плоди – лише приємний бонус.

Також щоб виростити свій лимон, запевняють фермери, можна не тільки за наявності теплиці. Цитрусовий фрукт не є дуже вибагливим, тож буде рости й нести свої плоди навіть при +6 градусів

Нагадаємо, що львів’ян закликають долучитися до благодійної акції на підтримку звірів. На вулиці суттєво похолодало, а місто готується до свята.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Спрощена процедура перевезення гумдопомоги (відео) Спрощена процедура перевезення гумдопомоги (відео)
Відтепер не потрібно жодного погодження голови обласної військової адміністрації. Лише декларація під час перетину кордону.
ДТП з двома вантажівками: на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Бродки зіткнулися 2 автівки ДТП з двома вантажівками: на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Бродки зіткнулися 2 автівки
Унаслідок зіткнення на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Бродки травмовано водія – 52-річного мешканця Закарпаття та його 56-річну пасажирку
Loading...
Load next