Зеленський після візиту в Данію вирушив до Греції

Зеленський після візиту в Данію вирушив до Греції

Президент Володимир Зеленський після візиту в Данію вирушив до Греції на зустріч з лідерами Західних Балкан, яка відбудеться в понеділок, 21 серпня.

Як зазначається, глава держави буде серед гостей неформальної вечері, запрошених грецьким прем’єр-міністром Кіріакосом Міцотакісом, інформує N1.

Очікується, що лідери країн Західних Балкан, а також президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн і глава Європейської ради Шарль Мішель зустрінуться в палаці Максимос, щоб обговорити розширення та європейське майбутнє регіону.

На зустрічі обговорюватимуть європейську інтеграцію регіону, енергетичну безпеку на Балканах і в Південно-Східній Європі. Також порушать теми санкцій проти Росії, які не запровадила Сербія, та діалог останньої з Республікою Косово.

Нагадаємо, Сербія транспортуватиме до Угорщини більше російського газу

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Ще один почесний гість: в Україну прибув голова Євроради Шарль Мішель (фото) Ще один почесний гість: в Україну прибув голова Євроради Шарль Мішель (фото)
В Україну прилетів голова Європейської ради Шарль Мішель. На саміті Кримської платформи голова представлятиме керівництво Європейського Союзу.
Зустріч Зеленського із головами урядів Данії та Іспанії: про що розмовляли (відео) Зустріч Зеленського із головами урядів Данії та Іспанії: про що розмовляли (відео)
Політики обговорили можливості посилення збройної відповіді України агресору, відбудову України після перемоги у війні та майбутнє членство у ЄС.
Обговорюватимуть три блоки питань: Кулеба розкрив деталі зустрічі Зеленського з Байденом Обговорюватимуть три блоки питань: Кулеба розкрив деталі зустрічі Зеленського з Байденом
На зустрічі президентів США та України Джо Байдена і Володимира Зеленського обговорюватимуться три блоки питань - політичний, економічний і безпековий.
Loading...
Load next