На Київщині чоловік влаштував стрілянину посеред вулиці

На Київщині чоловік влаштував стрілянину посеред вулиці

У Броварах між чоловіками стався словесний конфлікт, який згодом переріс в бійку із застосуванням зброї

Про це інформує поліція Київщини.

Правоохоронці встановили, що 20-річний дебошир дістав пістолет та почав погрожувати ним. Після чого здійснив два постріли у бік 43-річного громадянина та згодом наніс йому один удар по обличчю.

Завдяки своєчасному повідомленню до поліції, правоохоронці затримали молодика на місці події.

За фактом хуліганства із застосуванням зброї слідчі, за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру [ч.4 ст.296 ККУ]. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, На Буковині за дві доби шахраї ошукали місцевих на 115 тис. грн

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського
Спершу стало відомо про двох постраждалих внаслідок стрілянини на Голосіївському проспекті - стрілок поранив поліцейського та цивільного чоловіка. Однак, згодом виявилось, що внаслідок збройного інциденту постраждало троє осіб.
Напад на прикордонний наряд на Сумщині: ДБР затримало двох співробітників СБУ (фото) Напад на прикордонний наряд на Сумщині: ДБР затримало двох співробітників СБУ (фото)
Державне бюро розслідувань затримало 2 співробітників СБУ, які в ніч з 17 по 18 липня напали на прикордонний наряд на Сумщині.
Обстріл авто Шефіра: неподалік від місця замаху поліція знайшла труп чоловіка, - ЗМІ (відео) Обстріл авто Шефіра: неподалік від місця замаху поліція знайшла труп чоловіка, - ЗМІ (відео)
Українські ЗМІ поширили інформацію про те, що на місці замаху на життя Сергія Шефіра правоохоронці виявили труп чоловіка. Однак, як виявилось згодом тіло насправді знайшли в іншому місці та загиблий зник ще два місяці перед нападом.
Loading...
Load next