У Норвегії чоловік відкрив стрілянину з лука: загинуло 5 людей (фото)

У Норвегії чоловік відкрив стрілянину з лука: загинуло 5 людей (фото)
У поліції розповіли, що чоловік відкрив стрілянину з лука просто по інших громадянах. Через його дії поранення отримали люди.

У норвезькому місті Конгсберг чоловік обстріляв з луку натовп людей. За даними поліції Норвегії, кілька людей були вбиті - через дії чоловіка життя втратили 5 людей. Начальник поліції заявив, що злочинця оперативно затримали, однак чоловік пересувався територією Конгсберга, тож поліції довелося оточити кілька районів міста. За попередньою інформацією, зловмисник діяв самостійно.

Поліція отримала перше повідомлення про напад 13 жовтня о 18:13 за місцевим часом. Про це повідомляє видання CNN, посилаючись на дані поліції.

Я не можу розкривати вік і стать убитих. Повернемося до цього згодом. Родичів, наскільки мені відомо, повідомили, - повідомив речник поліції Ейвінд Аас.

Відомо, що найймовірніше зловмисник стріляв з супермаркету Coop Extra на західній стороні Конгсберг, поранивши також при цьому чергового поліцейського, який перебував на той момент всередині будівлі. Усі постраждалі в ході інциденту були доставлені на лікування в довколишні лікарні.

Наразі правоохоронці не виключають версію теракту, але поки не виключає і інші мотиви нападника. З чого саме стріляв нападник, сучасного спортивного лука чи традиційного, наразі не повідомляють. Зокрема, жителям району, де стався напад, рекомендують не залишати домівки.

Читайте також
Стріляли по ногах та підпалили машину: у Кривому Розі невідомі напали на чоловіка Стріляли по ногах та підпалили машину: у Кривому Розі невідомі напали на чоловіка
Потерпілому знадобилася допомога медиків.
У Полтаві колишня учениця підстрелила з арбалету двох вчителів (фото) У Полтаві колишня учениця підстрелила з арбалету двох вчителів (фото)
У Полтаві дівчина з арбалета поранила на території школи двох вчителів. Наразі травмованих вчителів госпіталізували до лікарні, про стан їхнього здоров'я наразі нічого не відомо.
Loading...
Load next