Зберігали контрабандні сигарети у підземних сховищах: БЕБ вилучило понад 740 тис. пачок

Зберігали контрабандні сигарети у підземних сховищах: БЕБ вилучило понад 740 тис. пачок

В Одеській області викрили організовану групу осіб, які налагодили схему незаконного постачання сигарет з-за кордону та їх розповсюдження по Україні. В результаті проведених обшуків вилучено товари орієнтовною вартістю 89 млн грн. 

Про це повідомляє БЕБ.

Протягом двох років продукцію ввозили з ухиленням від митного оформлення через пункти пропуску в містах Рені, Орловка, Кілія та Ізмаїл. Надалі її продавали як оптовими партіями, так і вроздріб на місцевих ринках та у МАФах. Щоб приховати контрабандний товар, фігуранти спеціально обладнали складські приміщення, розташовані у передмісті Одеси. Зокрема в 2 ангарах для зберігання сигарет були облаштовані підвали, площею близько 1 тис. кв.м. Вхід до них здійснювався за допомогою скритого «ліфту» та підйомного механізму у стіні. 

Детективи провели 10 обшуків у складських приміщеннях, за місцем проживання та в автомобілях фігурантів. В результаті співробітники Теруправління вилучили товари орієнтовною вартістю майже 89 млн грн. Серед них:

  • понад 740 тис. пачок сигарет;
  • 75 кг тютюну для кальяну;
  • сигарети без пакування та лікеро-горілчані вироби.

В одному з ангарів детективи БЕБ також виявили лінію для сушіння та обробки тютюну, яка зазвичай використовується для виготовлення сигарет в промислових масштабах. 

Нагадаємо, Вбили та залили бетоном: повідомлено про підозру двом мешканцям Марганця

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна провела навчання на тлі маневрів збройних сил Білорусі Україна провела навчання на тлі маневрів збройних сил Білорусі
У межуючих з білоруссю областях наші військові пройшли відповідні навчання.
Грузинський блогер Сосо Небієрідзе волонтерить для діток на кордоні (відео) Грузинський блогер Сосо Небієрідзе волонтерить для діток на кордоні (відео)
Сосо Небієрідзе разом зі своїми друзями та іншими волонтерами скуповують у супермаркетах все, що так люблять дітлахи, аби підняти їм настрій.
Loading...
Load next