Вбили та залили бетоном: повідомлено про підозру двом мешканцям Марганця

Вбили та залили бетоном: повідомлено про підозру двом мешканцям Марганця

На території гаражного кооперативу між підозрюваними та своїми знайомими виникла сутичка черех неприязні відносин. Під час конфлікту вони нанесли потерпілому множинні удари кулаками, дерев'яними палицями, молотками по тілу та голові. 

Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура.

Від отриманих тілесних пошкоджень потерпілий помер на місці події. Щоб приховати сліди злочину, тіло загиблого закопали в гаражі та залили бетоном.

Відомо, що підозрюваних затримано у складі злочинної організації. Їх підозрюють у вчиненні злочинів та у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 1, 2 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 307 КК України). Наразі вони перебувають під вартою.

Нагадаємо, На вокзалах та в поїздах «Укрзалізниці» розпочали діяльність маршали безпеки: деталі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Поруч убивці та їхні поплічники": батько Гандзюк дав свідчення в суді у справі про вбивство доньки "Поруч убивці та їхні поплічники": батько Гандзюк дав свідчення в суді у справі про вбивство доньки
У межах розслідування загибелі Гандзюк та пов'язаних із цим злочинів оголошено 18 підозр.
Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео) Мер Кривого Рогу перед смертю видалив листування у соцмережах, - ЗМІ (відео)
Слідство вивчило мобільний телефон загиблого міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова, однак жодних листувань у ньому не знайшли.
Loading...
Load next