Близько 30 тисяч УСПІШНИХ операцій: як працює найстаріше урологічне відділення Львова?

Близько 30 тисяч УСПІШНИХ операцій: як працює найстаріше урологічне відділення Львова?
У найстаршому урологічному відділенні Львова кожного року виконують близько 1000 операцій, в тому числі пацієнтам з онкологічними патологіями

Сюди з’їжджаються пацієнти зі всієї України, адже знають, що тут вони отримають висококваліфіковану допомогу. Хтось за направленням від лікаря, хтось за рекомендаціями від знайомих чи рідних, хтось, вже маючи попередній власний досвід, адже майже 60 років у Львові на вулиці Генерала Чупринки 45 Другого медичного об’єднання  функціонує потужне урологічне відділення, яке є найстаршим у місті.

За цей час було виконано близько 30 тисяч успішних операцій. І з часом відділення лише вдосконалюється, адже тут використовують найновіші підходи до лікування всіх урологічних патологій, в тому числі і онкологічних.

Детальніше в сюжеті: 

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Прощання з бійцем: у Львові провели в останню путь Володимира Сидора (відео) Прощання з бійцем: у Львові провели в останню путь Володимира Сидора (відео)
Військовослужбовець 57 окремої мотопіхотної бригади ОК «Південь» Володимир Сидор загинув у бою проти російських окупантів 15 червня
В багатоквартирному будинку у Львові стався вибух: є постраждалі (відео) В багатоквартирному будинку у Львові стався вибух: є постраждалі (відео)
Зараз на місці працюють фахівці. Обставини події з’ясовують.
Loading...
Load next