На Львівщині розпочався осінній призов

На Львівщині розпочався осінній призов
Цього разу зі Львівщини до служби в Збройних силах України мають долучити 632 молодиків віком від 18 до 27 років.

Цього разу зі Львівщини до служби в Збройних силах України мають долучити 632 молодиків віком від 18 до 27 років.

Зокрема 343 хлопці служитимуть в ЗСУ, 244 у Нацгвардії,  25 у Державній спецслужбі транспорту та 20 в Держприкордонслужбі.

"Цього разу Львівщина призиває менше на 160 осіб ніж ми призивали весною. Це не є велике завдання. Якщо взяти від загального призовного ресурсу, то служити піде кожен 50-й. Львівщина ніколи призов не «завалювала». Цей призов ми також виконаємо. На сьогодні, планове завдання в районах уже сформовано і там готові до виконання цього завдання. На жаль знову маємо трішки  проблем по місту Львову. Призовники не йдуть, чомусь місто не може дати показник. Я не можу сказати, що не працюють районні адміністрації. Повістки розносять, але майже кожний будинок має домофон, і зайти туди проблема. По Львову добровільно приходять перших 20 призовників, а решту 40 треба ловити по місцях роботи та проживання. Цього разу знову будемо такими методами діяти", – заявив військовий комісар Львівського обласного військкомату Олександр Тіщенко.

У військкоматі наголошують, що ніхто з призовників не потрапить у зону бойових дій. Службу вони будуть проходити в частинах, що розташовані лише на мирній території.

Також військовики розповідають, що призовні пункти повністю готові до прийому молодиків в умовах пандемії коронавірусу.

Триватиме призовна кампанія до грудня. До слова, призовник має право відтермінувати службу в армії, якщо на те є серйозна причина. 

Нагадаємо, що на Львівщині попрощалися з курсантом Віталієм Вільховим. Хлопець був курсантом харківського університету повітряних сил і спільно з одногрупниками виконував навчальний політ на військовому літаку АН-26, який 25 вересня розбився неподалік Харкова.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Французьке місто Канни офіційно стало містом-побратимом Львова Французьке місто Канни офіційно стало містом-побратимом Львова
Курорт на Оазуровому узбережжі – французькі Канни стали містом-побратимом Львова.
Укол ціною посади: у Львові звільнили директорку та головного лікаря ЛКП «Лев» Укол ціною посади: у Львові звільнили директорку та головного лікаря ЛКП «Лев»
Через евтаназію двох собак керівницю ЛКП «Лев» та головного лікаря ветклініки звільнили. Наразі підприємство у пошуку нового очільника
Заступився за жінку: у Львові контролер вдарив пасажира трамваю (відео) Заступився за жінку: у Львові контролер вдарив пасажира трамваю (відео)
Контролер, який залякував жінку та вимагав з неї гроші, а згодом вдарив чоловіка й досі працює на цій роботі. Начальник "Львівелектротрансу" переконує, що він бачив це відео і воно – "вирване з контексту".
Loading...
Load next