Фаріон звільнили з Львівської політехніки

Фаріон звільнили з Львівської політехніки

Колишню народну депутатку Ірину Фаріон звільнили з посади професорки Національного університету "Львівська політехніка".

Про це повідомив міністр освіти та науки Оксен Лісовий.

Львівська політехніка звільнила Фаріон. Відповідний наказ вже підписано ректором, - написав він.

Міністр наголосив, що студенти були, є і завжди будуть потужним рушієм змін та трансформацій.

Саме зі студентів розпочалася Революція Гідності в Україні, яка остаточно закріпила нас на євроінтеграційному шляху. Починаючи з 2014 року тисячі студентів змінили аудиторії на окопи та пішли захищати свою державу, свої родини та свої цінності, - заявив Лісовий.

За його словами, цей період в історії України став точкою неповернення і запустив активний процес дерадянізації, час якої давно вже настав. Сьогодні ми продовжуємо позбуватися тіней радянського минулого і в системі освіти зокрема, додав він.

Позиція міністерства незмінна - людям, які не розділяють цінності гідності та не відчувають поваги до воїнів, немає місця в системі освіти, - заявив Лісовий.

Також він висловив сподівання, що СБУ у межах відкритого кримінального провадження дасть справедливу оцінку висловам та діям вже колишньої викладачки Львівської політехніки.

Нагадаємо, Rheinmetall планує поставити ЗСУ найсучасніші авіадесантні тактичні машини Caracal

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Колишніх комуністів не буває: студенти політеху вимагають звільнити Ірину Фаріон Колишніх комуністів не буває: студенти політеху вимагають звільнити Ірину Фаріон
На протест вийшли сотні студентів, останньою краплею стало оприлюднення викладачкою особистих даних кримчанина
Відставка Крищенка: новим очільником поліції Києва став Іван Вигівський Відставка Крищенка: новим очільником поліції Києва став Іван Вигівський
Раніше Іван Вигівський очолює ГУ Національної поліції Полтавської області, однак тепер він стане наступником екскерівника київської поліції Крищенка, який подав у відставку.
"Якщо нам не вдасться зберегти бренд Kyiv Post, ми збережемо його цінності" - звільнена команда "Kyiv Post"створює нове медіа "Якщо нам не вдасться зберегти бренд Kyiv Post, ми збережемо його цінності" - звільнена команда "Kyiv Post"створює нове медіа
Головною редакторкою нового медіа стане Ольга Руденко - колишня заступниця головного редактора Kyiv Post.
Loading...
Load next