Словаччина пообіцяла Україні запобігти блокуванню кордону

Словаччина пообіцяла Україні запобігти блокуванню кордону

Держсекретарка Міністерства транспорту Словаччини Деніса Жилакова у розмові з заступником міністра інфраструктури України Сергім Деркачем підтвердила, що словацька сторона вживе заходів для недопущення блокування кордону перевізниками.

Про це повідомив Деркач у соцмережі.

Словацькі колеги підтвердили, що не підтримують блокування кордону. Особливо, коли йдеться про єдиний вантажний пункт із Словаччиною – "Ужгород – Вишнє-Нємецьке"… Обіцяють провести консультації з Міністерством внутрішніх справ Словаччини для запобігання такому протесту, ‒ заявив Деркач.

Словацька урядовиця також підтвердила звернення однієї з асоціацій перевізників, яка вимагає повернення до дозвільної системи.

Запевнив наших колег, що лібералізація перевезень – це необхідний крок в умовах війни та морської блокади, – додав заступник міністра інфраструктури.

Нагадаємо, Німеччина передала Україні бронетранспортери та боєприпаси

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Так втікав, що стрибнув в річку: на Закарпатті військові затримали громадянина Нігерії, який намагався незаконно перетнути кордон Так втікав, що стрибнув в річку: на Закарпатті військові затримали громадянина Нігерії, який намагався незаконно перетнути кордон
Щоб потрапити в Словаччину, громадянин Нігерії стрибнув в річку Уж, але вибратися на берег довелося допомагати прикордонникам Чопського загону.
Loading...
Load next