На Хмельниччині жінка обікрала 5 магазинів за дві години

На Хмельниччині жінка обікрала 5 магазинів за дві години

Правоохоронці оголосили підозру у крадіжці жінці. Поліціянти кажуть, що в жовтні 44-річна фігурантка впродовж двох годин обікрала п'ять магазинів у Нетішині, що на Хмельниччині.

Про це повідомила поліція Хмельницької області.

Так, поліція отримала повідомлення про крадіжки з побутових магазинів Нетішина майже одночасно. Під час перегляду камер спостереження правоохоронці з'ясували, що до цього причетна одна людина.

Підозрювана викрадала товари загального користування прямо з прилавків. Після скоєного непомітно залишала приміщення магазинів. Поліціянти встановили особу крадійки та з'ясували, що вона вчинила низку аналогічних злочинів у сусідній Рівненщині, — йдеться в повідомленні.

Слідчі оголосили жінці підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення від 5 до 8 років.

Нагадаємо, За рік Україна отримала майже 6 тисяч тонн енергообладнання в якості допомоги

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Хмельниччині заарештували батька, який побив дітей розпеченою кочергою На Хмельниччині заарештували батька, який побив дітей розпеченою кочергою
На Хмельниччині батько "виховував" та бив своїх дітей розпеченою кочергою. Внаслідок жорстокого поводження із дітьми суд обрав йому у якості запобіжного заходу тримання під вартою.
Поліція затримала у Львові 32-річну наркодилерку-рецидивістку Поліція затримала у Львові 32-річну наркодилерку-рецидивістку
Наркотики продавалися у квартирі організаторки, а також з дому двох інших учасників банди.
Чоловіка, який поцупив у волинській крамниці 27 тис. грн, спіймали у Львові (відео) Чоловіка, який поцупив у волинській крамниці 27 тис. грн, спіймали у Львові (відео)
Йому загрожує до 8 років ув'язнення.
Loading...
Load next