Атаки українських дронів на рф – це вже стабільна ситуація – Ігнат

Атаки українських дронів на рф – це вже стабільна ситуація – Ігнат

Звуки повітряної тривоги, які лунають в Росії, – це вже стабільна ситуація. Україна повинна більше застосовувати БпЛА власного виробництва по території РФ, аби вражати аеродроми, об’єкти критичної інфраструктури.

Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Це вже стабільна ситуація, коли там лунає сигнал повітряної тривоги. Це не може не радувати. В студії ще пів року тому ми проговорювали такі моменти, що робити з російськими «Шахедами», що робити з тими нападами. Я вам тоді казав і зараз кажу: «клин клином вибивають». Треба побільше «Шахедів» власного виробництва і туди, все туди – на аеродром Морозовськ, на Москву, на об’єкти критичної інфраструктури, енергетики, – заявив Ігнат.

Також він додав, "якщо це ефективно, якщо це працює, всі ж то не зіб’ють. Це начебто повільна ціль, начебто видима, але не так просто збивати дрони-камікадзе, які Росія, до речі, застосовує у нас великими партіями. І радує те, що виробники спромоглися зробити щось на кшталт цього, думаю, треба нарощувати не лише ці, а й FPV дрони, засоби боротьби проти них, системи РЕБ нарощувати".

Нагадаємо, Українським морським коридором переправлено вже понад 10 мільйонів тонн вантажів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next