Адаптивний карантин у Львові продовжили до 31 жовтня

Адаптивний карантин у Львові продовжили до 31 жовтня
Чи очікують на місто якісь зміни – наразі невідомо, адже уряд ще не оприлюднив нової постанови щодо карантинних обмежень.

Чи очікують на місто якісь зміни – наразі невідомо, адже уряд ще не оприлюднив нової постанови щодо карантинних обмежень. Про це зазначила очільниця міського штабу із протидії коронавірусній інфекції Галина Слічна.

Посадовиця додала, що наразі залишається 4 рівні класифікації: зелений, жовтий, помаранчевий і червоний. Однак нові вимови частково їх скорегують.

Додамо, Львів перебуває у так званій «помаранчевій зоні». Показники захворюваності переглядають щоп’ятниці і державна комісія визначає, до якої зони віднести той чи інший населений пункт.

Минулого тижня, приміром, у «червоній зоні» опинився Самбір.

До слова, різкий «стрибок» інфікованих зафіксували на Львівщині. За попередню добу лабораторні центри провели 1327 ПЛР-тестів, з яких 203 – позитивний результат. Серед них – 71 мешканець Львова.

Загалом же, станом на 08.00 год 27 серпня у Львові та на Львівщині 13763 підтверджені випадки інфікування коронавірусом, з них 374  летальні, а 4061 пацієнт одужав.

Нагадаємо, що ще дві лікарні на Львівщині зможуть приймати хворих на коронавірус. А саме такі відділення, як терапевтичне Львівської обласної клінічної лікарні та інфекційне Самбірської районної лікарні.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
В Україні кількість випадків COVID мінімум удвічі вища за офіційну, – опитування В Україні кількість випадків COVID мінімум удвічі вища за офіційну, – опитування
Число випадків захворювання на коронавірусну інфекцію в Україні як мінімум удвічі вище, ніж за даними офіційної статистики.
Всесвітній день донора крові: де у Львові здати червону рідину? Всесвітній день донора крові: де у Львові здати червону рідину?
Здати червону рідину ви можете безпосередньо у лікарні Св. Пантелеймона, у Львівському обласному центрі крові та станції переливання Львівської залізниці
За останню добу в Україні зафіксовано більш як 24 тис нових випадків COVID-19 За останню добу в Україні зафіксовано більш як 24 тис нових випадків COVID-19
91,1 % госпіталізованих із COVID-19 минулого тижня — невакциновані та не мали жодної дози антиковідної вакцини.
Loading...
Load next