Окупанти змінюють етнічний склад населення на ТОТ Запорізької області

Окупанти змінюють етнічний склад населення на ТОТ Запорізької області

Міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що на тимчасово окупованій території Запорізької області російські загарбники посилено змінюють етнічний склад населення.

Про це повідомляє мер Мелітополя Іван Федоров.

Спочатку довели місцевих мешканців до зубожіння. Тепер через окупаційний центр зайнятості пропонують безробітним їхати на заробітки на Росію. Натомість завозять на ТОТ гастролерів із РФ, – зазначив Іван Федоров.

За його словами, станом на зараз 50% населення Мелітополя – немісцеві.

Натомість до повномасштабного вторгнення РФ у місті проживало 150 тисяч осіб. За два роки окупації близько 90 тисяч виїхали до інших міст України та світу.

У Мелітополі залишилось 60 тисяч корінних мешканців, проте приблизно стільки ж понаїхало з країни-агресорки.

Виходячи на вулицю, мелітопольці не зустрічають знайомих облич – навколо недолюди з Росії, – додав мер Мелітополя.

Нагадаємо, Окупанти планують створити у школах на ТОТ Луганщини “музеї” війни проти України – ЦНС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
На Донеччині здетонував склад боєприпасів: бойовики "ДНР" звинувачують ЗСУ На Донеччині здетонував склад боєприпасів: бойовики "ДНР" звинувачують ЗСУ
Бойовики "ДНР" заявили про обстріл тимчасово окупованого міста Ясинувата Донецької області. У результаті удару, який нібито було нанесено вранці 21 вересня, пошкодження зафіксовані у двох навчальних закладах.
Loading...
Load next