Порятунок життя: на лікування 6-річної Вікторії Гуль необхідно зібрати 100 тисяч євро

Порятунок життя: на лікування 6-річної Вікторії Гуль необхідно зібрати 100 тисяч євро
У свої 6 рочків, на власний день народження Вікторія захворіла на вітрянку.

У свої 6 рочків, на власний день народження Вікторія захворіла на вітрянку. Недуга минула без ускладнень, тільки от після того, як пройшов висип на шкірі мати дівчинки помітила у неї в паху збільшені лімфатичні вузли. Аналізи показали, що Віка - здорова. Але мама все одно спостерігала за ніжкою і коли та трішки збільшилась, пішла з дитиною на УЗД.

Мати хворої дівчинки Ірина Мелешко-Гуль каже: "УЗД-лікарка побачила, що на ніжці є утвір 86 мм, тому негайно порекомендувала звернутися до спеціаліста, зробити МРТ, щоб виявити з чого він складається".

Висновки УЗД були невтішними – висока ймовірність пухлини. Після цього дівчинці одразу призначили біопсію.

"Після того, як нам зробили біопсію, я побачила, що пухлина почала пульсувати та рухатися. Дитинку почала скаржитися на болі в ніжці й тиждень часу ми чекали результати, які прийшли невтішними: це дійсно злоякісна пухлина, синовіальна саркома", - додає Ірина.

Дівчинці призначили 3 блоки хіміотерапії, які та перенесла дуже складно.

Також мати дівчинки зазначає: "Перший блок був дуже тяжкий: ми були в лікарні 2.5 тижні. В нас були ускладнення, а саме цистит і мукозит тобто весь ротик був в ранках; температура 39.5, яку нічим не могли збити. Коли показники тільки почали підійматися, нас на 5 днів відпустили дому. Після чого, 9 липня приступили на другий блок хімії".

Пройшовши останній третій блок хімієтерапії мама побачила, що лікування не дало очікуваного результату.

Ірина Мелешко-Гуль стверджує: "Коли після 3 блоку хімії нас виписали, я звернулася до тієї ж УЗД-спеціалістки, яка вперше виявила цю пухлину. Вона порівняла: спочатку пухлина була 86 мм, а зараз вона 68. Тобто не зменшилась на 50-70%, тож оперувати не можна, бо вона повинна зсохнутися".

Після цього жінка почала шукати клініки, де б могли вилікувати її дитину. Лікарі погодились прооперувати дівчинку в Барселоні, тільки от сума операції для батьків виявилась надто великою. На лікування Вікторії необхідно близько 100 тисяч євро.

Мати хворої дитини повідомляє: "У нас таких грошей немає. Ця сума космічна! Тому я прошу всіх небайдужих людей нам допомогти з вірою в серці. З надією до Бога, я вірю в те що ми назбираємо їх, поїдемо і вилікуємося".

Допоможімо Вікторії побороти саркому. Реквізити для переказу коштів:

ПриватБанк: 5457 0822 2102 2150 (Ірина Мелешко-Гуль)

Ощадбанк: 5167 8031 0506 4526 (Ірина Мелешко-Гуль)

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Німеччині та Великій Британії підтвердили перші випадки штаму "омікрон" У Німеччині та Великій Британії підтвердили перші випадки штаму "омікрон"
Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) назвала новий штам коронавірусу грецькою літерою "омікрон" і кваліфікувала новий варіант вірусу як той, що викликає занепокоєння.
Вакцина проти COVID-19 Pfizer стане доступною для широкого загалу – МОЗ Вакцина проти COVID-19 Pfizer стане доступною для широкого загалу – МОЗ
У центрах масової вакцинації планують щеплювати антиковідною вакциною Pfizer.
Loading...
Load next