207 українських воїнів повернули з полону додому

207 українських воїнів повернули з полону додому
180 рядових та 27 офіцерів - саме таким став 50 обмін полоненими під час повномасштабного вторгнення

Ми так чекали цього моменту, що годі стримати сльози. Сьогодні  207 наших воїнів знову повернулися додому! Від перших емоцій хлопців та дівчат, буквально перехоплює подих.

180 рядових та 27 офіцерів – саме таким став 50 обмін полоненими під час повномасштабного вторгнення. Це поліцейські, прикордонники, нацгвардійці та медики, і більшість з них героїчно боронили Маріуполь, Херсон та  острів Зміїний.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
Співробітників місії ОБСЄ на Донбасі проросійські бойовики захопили в заручники (відео) Співробітників місії ОБСЄ на Донбасі проросійські бойовики захопили в заручники (відео)
Дії окупантів українська сторона розцінює як підрив повноважень місії, а, разом із непродовженням мандата ОБСЄ на російських прикордонних пунктах "Донецьк" і "Гуково", як свідому політику, спрямовану на витіснення місії з окупованих територій.
"Наполягаю на його негайному звільненні!": Денісова заявила про критичний стан українця, якого незаконно утримують окупанти "Наполягаю на його негайному звільненні!": Денісова заявила про критичний стан українця, якого незаконно утримують окупанти
Вона зазначила, що Богдан ніколи не приховував своєї громадянської позиції та засуджував російську агресію проти України.
МЗС відпрацьовує два плани щодо евакуації українців з Афганістану МЗС відпрацьовує два плани щодо евакуації українців з Афганістану
Міністерство закордонних справ України відпрацьовує два плани як безпечно евакуювати людей з Афганістану. Охочих вже понад 150 людей.
Loading...
Load next