Львівська мерія закликає львів'ян дотримуватись карантинних обмежень

Львівська мерія закликає львів'ян дотримуватись карантинних обмежень
Враховуючи ситуацію з поширенням COVID-19 у Львові, міська рада звертається до містян, установ, а також закладів, що працюють в умовах карантину, з проханням неухильно дотримуватись усіх норм.

Враховуючи ситуацію з поширенням COVID-19 у Львові, міська рада звертається до містян, установ, а також закладів, що працюють в умовах карантину, з проханням неухильно дотримуватись усіх норм.

Андрій Москаленко сказав: "Тобто всі прості правила, які можуть дати Львову змогу витримувати всі необхідні норми, аби поширення коронавірусу було максимально зупинено, і щоб мешканці могли безперешкодно користуватися всіма установами, а бізнеси, відповідно, повноцінно провадити свою діяльність".

Перш за все, це масковий режим, соціальна дистанція між людьми, дезінфекція у приміщеннях тощо.

"Звертаємося до львів'ян з проханням максимально дотримуватись карантинних обмежень, бо це справді те, що може врятувати людське життя. Найперше, перебувати у приміщеннях, транспорті - у масках чи респіраторах, якомога частіше мити або дезінфікувати руки, дотримуватися соціальної дистанції, уникати скупчень людей, тому що людина може бути носієм вірусу, але при цьому, не мати жодних симптомів захворювання. Адже ризик можливого інфікування для всіх є однаковий", — повідомила Галина Слічна, заступниця міського голови й очільниця міського штабу протидії коронавірусу.

Між іншим, станом на сьогодні, 10 серпня, у місті та області підтверджено 10981 випадок інфікування коронавірусом. З них 2936 пацієнтів одужали, летальних випадків — 305. За вчорашню добу лабораторні центри провели 635 ПЛР-тестів, з них 130 — позитивні (79 — містяни).

Загалом у Львові на антитіла до COVID-19 (методом ІФА) протестували близько 15 тисяч осіб. З них близько у 2 тисяч результат виявився позитивним.

Нагадаємо, що у Львові визначили медзаклади, які прийматимуть вагітних із коронавірусом. Львівських породіль з підозрою чи підтвердженим COVID-19 прийматимуть у пологовому №1 на вулиці Мечникова, 8.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Львівські медики пояснили як надати першу допомогу при травмах (відео)
Кожного дня у лікарні потрапляють десятки пацієнтів з вивихами та переломами через падіння. У зв'язку з погодними умовами, зараз цих випадків значно побільшало.
Домедична допомога під час війни: команда ПравдаТУТ Львів та ПравдаТУТ News пройшла вишкіл (відео) Домедична допомога під час війни: команда ПравдаТУТ Львів та ПравдаТУТ News пройшла вишкіл (відео)
Тренінги з надання першої домедичної допомоги фахівці медколеджу післядипломної освіти проводять щодня. Вишкіл триває 2 години .
Loading...
Load next