Біля Одеси вибухнув автомобіль добровольчої армії: двоє поранених

Біля Одеси вибухнув автомобіль добровольчої армії: двоє поранених

Поблизу Одесі у селі Гвардійське вибухнула автівка з двома представниками Української добровольчої армії: Альбертом та Наталею Кручиніними.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

У поліції зазначають, що унаслідок вибуху автівки травмувались жінка з чоловіком. Їх шпиталізували до лікарні з численними травмами.

Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Представники Української добровольчої армії заявили, що підірвали їхнє авто. Там перебували Альберт та Наталя Кручиніни, за життя яких наразі борються лікарі. В УДА зазначили, що вибух стався біля одного з військових обʼєктів у передмісті Одеси.

Командування УДА розцінює зазначений злочин як терористичний акт, а пріоритетною версією розглядає діяльність ворожих ДРГ. Підрозділи власної безпеки УДА вже отримали термінові вказівки, ‒ заявили представники Української добровольчої армії.

Нагадаємо, Намагалися втекти за кордон під виглядом військових: ДПСУ затримала ухилянтів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Луганщині внаслідок вибуху боєприпасу на дитмайданчику постраждала 9-річна дівчинка (фото) На Луганщині внаслідок вибуху боєприпасу на дитмайданчику постраждала 9-річна дівчинка (фото)
У місті Сєвєродонецьк через вибух боєприпасу на дитячому майданчику 9-річна дівчина отримала тілесні ушкодження. Попередньо відомо, що стався вибух сигнального патрону.
Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців
Російські окупанти стверджували, що їхній позиції обстріляли українські військові, однак згодом виявилось, що їхні "побратими" підірвались на власних же мінах.
Стало відоме ім'я українського військового, який підірвався в авто на Донбасі Стало відоме ім'я українського військового, який підірвався в авто на Донбасі
Учора, бойовики підірвали автомобіль українських військових на Донбасі, внаслідок чого загинув один із наших воїнів та ще троє було поранено. Загиблого звали Роман Гуляк - йому було лише 30 років й він був старшим сержантом ЗСУ.
Loading...
Load next