Львівські правоохоронці ліквідували 2 нарколабораторії та вилучили психотропів на понад 10 млн грн

Львівські правоохоронці ліквідували 2 нарколабораторії та вилучили психотропів на понад 10 млн грн
Львівські поліцейські виявили та припинили діяльність наркоугруповання, що передавали психотропи у Дрогобицьку виправну колонію

Львівські поліцейські виявили та припинили діяльність наркоугруповання, що постачали психотропи у Дрогобицьку виправну колонію.

Один з учасників безпосередньо відповідав за функціонування нарколабораторій, що були розміщенні у двох приватних будинках у Львівському районі. Приміщення обладнали спеціальними системами підігріву, освітлення, автоматичного поливу, підживлення ґрунту і повітря тощо.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото) У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото)
2 листопада у Львові правоохоронці затримали 33-річного водія автомобіля Infiniti QX 50, який збив 42-річного пішохода.
На Львівщині порушники вирощували коноплю, виготовляли канабіс (відео) На Львівщині порушники вирощували коноплю, виготовляли канабіс (відео)
Двоє жителів Івано-Франківщини орендували в одному з сіл приміщення, де вирощували коноплі та виготовляли наркотичний засіб «канабіс», аби продавати на Львівщині.
У Львові затримали небезпечного злочинця: він намагався втекти з країни У Львові затримали небезпечного злочинця: він намагався втекти з країни
Зловмисник скоїв 2 розбійні напади на кредитні установи у Києві.
Loading...
Load next