Правоохоронці викрили угруповання, яке налагодило канал постачання наркотиків з-за кордону

Правоохоронці викрили угруповання, яке налагодило канал постачання наркотиків з-за кордону
Під час обшуків виявили майже 400 л нітроетану, 25 кг різноматнітних прекурсорів, більше 4 тисяч пігулок МДМА, амфетамін, канабіс, лабораторне обладнання, зброю та набої

Правоохоронці викрили наркоугруповання, які збували через логістичні компанії по усій країні під вигаданими анкетними даними, а також довіреному колу осіб. Гроші отримували на банківські картки.

Крім того, правоохоронці з’ясували, що також вони збували сильнодіючі лікарські засоби у зворотному напрямку вантажними перевезеннями закордон.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото) У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото)
2 листопада у Львові правоохоронці затримали 33-річного водія автомобіля Infiniti QX 50, який збив 42-річного пішохода.
У Тернополі затримали львів'янина, який переносив на собі кілограм наркотиків (відео) У Тернополі затримали львів'янина, який переносив на собі кілограм наркотиків (відео)
Тернопільські поліцейські затримали 24-річного закладчика зі Львова, який мав при собі майже кілограм наркотичних речовин. У юнака вилучили півкілограма амфетаміну, 150 штук МДМА, канабіс, гашиш та пакетики з альфа-PVP, загальною вартістю у понад 500 тис. грн. Під час перевірки закладчик погрожував поліції ножем та заявляв, що розправиться із правоохоронцями.
У Львові водій маршрутки помер за кермом. Транспорт продовжував їхати (фото) У Львові водій маршрутки помер за кермом. Транспорт продовжував їхати (фото)
55-річному водію раптово стало погано за кермом, у нього стався серцевий приступ.
Loading...
Load next