Внаслідок ДТП на Буковині травмувались п’ятеро людей: з них троє - діти

Внаслідок ДТП на Буковині травмувались п’ятеро людей: з них троє - діти

У Дністровському районі слідчі поліції розслідують обставини аварії, в якій травмувалися п’ятеро осіб.

Про це повідомляє поліція Чернівецької області.

До поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Вітрянка Дністровського району. Унаслідок аварії постраждав водій та четверо пасажирів легковика віком 5, 10, 15 і 26 років. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги.

Попередньо поліцейські встановили, що 22-річний місцевий житель не впорався з керуванням автомобіля BMW, допустив виїзд транспортного засобу за межі проїжджої частини дороги та зіткнувся із огорожею. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Потерпілих з тілесними ушкодженнями лікарі доставили до медичного закладу. Правоохоронці затримали водія у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він є у лікарні під наглядом лікарів та працівників поліції.

Нагадаємо, У Мукачеві 19-річну дівчину підозрюють у вбивстві батька

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік
Україна вимагатиме, аби Франція видала для суду свого громадянина Рашида Амані, який є винуватцем ДТП на Львівщині. Внаслідок тогорічної ДТП під Бродами загинуло двоє неповнолітніх дівчаток.
Loading...
Load next