У Чернівцях автомобіль наїхав на 5-річного хлопчика

У Чернівцях автомобіль наїхав на 5-річного хлопчика

У Чернівцях легковик "Volkswagen", за кермом якого був 23-річний місцевий водій, наїхав на 5-річного хлопчика.

Про це повідомила поліція Чернівецької області.

У Чернівцях трапилася ДТП, в якій постраждав 5-річний хлопчик. Його збив легковик "Volkswagen", за кермом якого був 23-річний мешканець Чернівців. Через отримані тілесні ушкодження дитину госпіталізували до лікарні.

Як повідомили в поліції, для з’ясування обставин автопригоди на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та патрульні поліцейські.

Відомості про автопригоду слідчі уже внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, Зеленський: «Готуємо відповідь за Харків для ворога – дуже конкретну і справедливу»

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
Loading...
Load next