В Україні знизився рівень імунізації

В Україні знизився рівень імунізації
Лише 30% дітей першого року життя отримали всі дози вакцин від поліомієліту. Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.Детальніші цифри будуть згодом.

Лише 30% дітей першого року життя отримали всі дози вакцин від поліомієліту. Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Детальніші цифри будуть згодом.

Проте, спеціалісти вже передбачають, що це може спровокувати поширення цієї інфекції. Європейська регіональна комісія, яка проводила моніторинг, віднесла Україну до країн з високим ризиком виникнення епідемії.

Місяць тому рівень імунізації у червні виріс, проте недостатньо.

Варто додати, що зараз медзаклади, де проводять щеплення, облаштовані відповідно до усіх правил безпеки.

Українців закликають проводити імунізацію відповідно до графіка обов’язкових щеплень, бо кожного року вона рятує 2-3 мільйони осіб всього світу від небезпечних хвороб.

Нагадаємо, що у Львові відкрили унікальний кабінет обстеження слуху у дітей. Раніше, щоб перевірити слух у дитини, потрібно було вистояти черги у сурдологічний кабінет, який розташовувався у Львівські обласній лікарні.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
Найбільше від коронавірусу помирають люди після 60 років
На цю вікову категорію припадає 75% летальних випадків в Україні, спричинених вірусом COVID-19. Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.
Врятувати людину до приїзду медиків допоможе зовнішній дефібрилятор: як користуватися (відео) Врятувати людину до приїзду медиків допоможе зовнішній дефібрилятор: як користуватися (відео)
У Львівській обласній військовій адміністрації з’явився зовнішній дефібрилятор. Його розмістили на першому поверсі одразу при вході до будівлі.
Loading...
Load next