Нацполіція отримала від Франції обладнання для боротьби з торгівлею людьми

Нацполіція отримала від Франції обладнання для боротьби з торгівлею людьми

Правоохоронці із Франції передали українським колегам пристрої Cellebrite, які допоможуть у боротьбі з торгівлею людьми і протиправною легалізацією іноземців.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Під зустрічі зі співробітниками Департаменту міграційної поліції правоохоронці з Франції передали два комплекти пристроїв Cellebrite для вилучення і збору даних з мобільних телефонів. Вони допоможуть правоохоронцям у боротьбі з торгівлею людьми, контрабандою мігрантів, протиправною легалізацією іноземців та сексуальною експлуатацією дітей в інтернеті.

До складу французької делегації увійшли аташе з правоохоронних питань Жан-Марк Шамбон і керівник офісу зв'язку Франції у Європолі Бенджамін Буле.

Національну поліцію України представляли начальник Департаменту міграційної поліції Сергій Шайхет, начальник 3-го управління цього ж підрозділу Юрій Ганущак і т.в.о. начальника Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва Віталій Касап.

Сторони обговорили подальші кроки співпраці та запевнили одна одну у всебічній підтримці

Представники Нацполіції подякували французьким колегам за посильну допомогу, особливо в час, коли Україна відстоює незалежність і поліцейські докладають максимальних зусиль задля того, щоби бути корисними своїй державі та її громадянам.

Нагадаємо, НАТО прагне розширити оборонні технології та обмін розвідданими з Україною

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next