Німеччина закликає створити спецфонд для відновлення України

Німеччина закликає створити спецфонд для відновлення України

Міністерка розвитку у федеральному уряді Німеччини Свенья Шульце закликала об'єднати майбутню допомогу для відновлення України у спеціальний фонд поряд із федеральним бюджетом ФРН.

Про це повідомляє Tagesschau.

За її словами, допомога Україні не може відповідати принципам щорічного формування федерального бюджету – особливо з огляду на те, що її обсяг перевищує звичайний бюджет.

Наші зобов'язання повинні бути більш надійними, – заявила Шульце, яка представляє соціал-демократів канцлера Олафа Шольца.

Наразі міністр фінансів від Вільної демократичної партії Крістіан Лінднер відмовляється створювати спеціальний фонд поза бюджетом 2025 року.

Нагадаємо, Юсов - про ураження Су-57: Путін скаженіє, реакція в Кремлі дуже відчутна

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Врегулювати" приналежність півострова: німецький політик заявив, що Крим — "фактично та історично російський" "Врегулювати" приналежність півострова: німецький політик заявив, що Крим — "фактично та історично російський"
Раніше лідер цієї ж політичної сили Тіно Хрупалла заявив, що Росія окупувала Кримський півострів у 2014 році.
5 тисяч військових касок: дружина посла України в Німеччині назвала секонд-хендом німецьку допомогу Києву 5 тисяч військових касок: дружина посла України в Німеччині назвала секонд-хендом німецьку допомогу Києву
Тим часом, в Україну прибула третя партія військової допомоги США.
Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним Франція приєднується: Макрон планує провести переговори із Зеленським та Путіним
Під час телефонної розмови Байден пригрозив Путіну наслідками нападу на Україну.
Loading...
Load next