Юсов - про ураження Су-57: Путін скаженіє, реакція в Кремлі дуже відчутна

Юсов - про ураження Су-57: Путін скаженіє, реакція в Кремлі дуже відчутна

Російський диктатор володимир путін скаженіє через ураження українськими Силами оборони новітнього російського винищувача Су-57.

Про це повідомив в ефірі телемарафону «Єдині новини» представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Ми можемо констатувати сам факт ураження. Стосовно самої операції — ані підтвердити, ані спростувати. Але так, чудові новини: путін, справді, скаженіє, і реакція в Кремлі дуже гаряча і відчутна. Тому що Су-57 вони намагалися ретельно ховати й оберігати. І в повітряний простір України ці Су-57 так і не потрапляли, тому що боялись їхнього збиття, - сказав він.

За словами Юсова, РФ використовувала винищувач Су-57 для завдання ракетних ударів по «українських цивільних об'єктах, по нашій мирній інфраструктурі».

Крім того представник ГУР додав, що є поки що непідтверджена інформація про можливе ураження на аеродромі двох Су-57.

За інформацією розвідки, у РФ до цього було близько десяти Су-57.

Нагадаємо, На Закарпатті вантажівка прорвала державний кордон

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Loading...
Load next