Мадонна підтримала Саміт миру в Швейцарії

Мадонна підтримала Саміт миру в Швейцарії

Американська співачка Мадонна опублікувала допис на підтримку Глобального саміту миру у Швейцарії та закликала захистити дітей в Україні та по всьому світу.

Про це йдеться в її дописі в Instagram.

Мадонна зазначила, що «скрізь, де є конфлікт, страждають діти». Далі вона згадала Україну, Палестину, Ізраїль, Ємен, Сирію, Нігерію, Конго та Малаві.

Можливо, ми не погоджуємося багато в чому, але я молюся, щоб ми всі погодилися з тим, що наших дітей потрібно захистити, — написала вона.

У відео, яке вона додала до посту, показані страждання дітей під час російсько-української війни та інших військових конфліктів у світі.

Співачка зазначила, що 15 червня світові лідери зберуться у Швейцарії на Глобальний саміт миру, присвяченому припиненню війни в Україні та поверненню понад 19 тисяч депортованих українських дітей, висловивши підтримку конференції.

Нагадаємо, Сирський: Ворог наступає по всьому фронту, найгарячіше - на Покровському та Курахівському напрямках

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього? Рівень життя в Україні: що таке середній клас і чому лише 1% українців відносить себе до нього?
Лише 1 % відсоток населення України відносить себе до середнього класу. 32% громадян кажуть, що вони не бідні, але ще не представники середнього класу. І аж 67% українців вважають себе бідними. Такі результати соцопитування Держстату. Хто він середній клас та чому його показники настільки мізерні?
10 ностальгічних серіалів, які повернуть вас у минуле (частина 1) 10 ностальгічних серіалів, які повернуть вас у минуле (частина 1)
Лунає дзвінок після шостого-сьомого уроку, який нарешті звільняє тебе від школи та нескінченного сидіння за партою. Ти чим душ летиш додому, кидаєш портфель і вмикаєш телевізор, бо там розпочалася чергова серія твого улюбленого серіалу.
Loading...
Load next