Буданов виступив з онлайн-лекцією для слухачів Гарварду

Буданов виступив з онлайн-лекцією для слухачів Гарварду

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов виступив із онлайн-лекцією для слухачів програми підготовки Senior Executive Fellows Школи управління ім. Джона Ф. Кеннеді Гарвардського університету.

Про це повідомляє ГУР.

Буданов висловив думки про нинішній світовий порядок, виклики і загрози для глобальної безпеки, породжені російсько-українською війною, а також оцінив становище путінської Росії, зокрема можливість суспільних змін всередині держави-агресора.

На його думку, нині є всі ознаки руйнації світового порядку, створеного після Другої світової війни, а війна Росії проти України - це яскраве свідчення того, як одна людина підірвала систему світової безпеки.

Або ми всі разом змусимо повернутись до того світового порядку, який був створений і багато років більш-менш усіх задовольняв, або настав час для нового світового порядку, ‒ заявив Буданов.

За його словами, для ватажка Кремля Володимира Путіна найважливішою є внутрішня стабільність, тому на контроль за засобами масової інформації, роботу із соціумом росіяни витрачають не тільки кошти, а все, що тільки можливо уявити.

Це, до речі, один із основних аспектів, чому РФ не йде на нову відкриту хвилю мобілізації. Керівництво РФ боїться негативного сприйняття в соціумі. Найімовірніше, так і буде, якщо вони це зроблять, ‒ зауважив він.

Начальник ГУР заявив, що у межах протистояння з агресією Росією він є прихильником нероздільного підходу сили і дипломатії.

Тут неможливий ані корейський, ані молдовський, ані німецький сценарії - усе це не спрацює. Тут має поставитись крапка один раз і назавжди, ‒ наголосив Буданов.

Нагадаємо, Rheinmetall отримав найбільше у своїй історії замовлення на боєприпаси

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Сам ліквідував щонайменше 12 російських військових: розвідка про відважного українця Сам ліквідував щонайменше 12 російських військових: розвідка про відважного українця
Чоловік, якому дали позивний «Вовк», безжально нищив окупантів на Київщині.
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Loading...
Load next