"росія хоче занурити Україну в темряву й холод, але цього не буде", - голова ГУР

"росія хоче занурити Україну в темряву й холод, але цього не буде", - голова ГУР

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявляє, що російська федерація чинить акти тероризму у війни проти України, але він запевнив, що їй не вдасться цілковито позбавити українців опалення й електроенергії.  Про це Кирило Буданов сказав в інтерв'ю "Українській правді".

За словами очільника військової розвідки, "все, що робить зараз росія – це акт тероризму", її найголовніша мета – посіяти паніку, страх, невпевненість у завтрашньому дні. 

Паніка і страх – це головна зброя терору, – сказав Буданов. 

Тому росіяни намагаються завдати серйозних втрат українському енергетичному сектору і припинити експорт електроенергії з України, щоб завдати ще й економічного удару.

Ну й загалом, як вони кажуть, занурити Україну в суцільну темряву і холодну зиму – це їхня мрія. Але, повірте, цього не станеться, всі наші служби працюють відповідним чином, і їхні мрії не здійсняться. Ускладнення справді є, але критичного поки що нічого немає. 

До речі, цікавий момент: весь попередній період росіяни здебільшого били по військових об'єктах, меншою кількістю – по цивільних. А зараз по військових вони взагалі не б'ють, а б'ють тільки по цивільних.

Це ще раз підтверджує моє твердження, що росія є державою-терористом і використовує терористичні методи для досягнення своєї мети.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
"Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео) "Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео)
Повертатися у ці населені пункти на Київщині поки рано.
Сам ліквідував щонайменше 12 російських військових: розвідка про відважного українця Сам ліквідував щонайменше 12 російських військових: розвідка про відважного українця
Чоловік, якому дали позивний «Вовк», безжально нищив окупантів на Київщині.
Loading...
Load next