У Києві планують спорудити ТЕЦ, де використовуватимуть сміття як паливо

У Києві планують спорудити ТЕЦ, де використовуватимуть сміття як паливо

Влада Києва розглядає можливість побудови двох теплоелектроцентралей, які використовуватимуть сміття як паливо.

Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

Там зазначають, що в умовах енергетичного дефіциту потрібно використати всі шляхи й можливості для продукування енергії. У КМДА кажуть, що саме на це спрямована концепція енергетичної стійкості Києва.

Серед інших об’єктів вона передбачає створення двох ТЕЦ на різних берегах столиці, що працюватимуть на комбінованому паливі й використовуватимуть висококалорійні фракції відходів. Для великих міст таке заміщення звичних видів палива розв’язує одразу дві проблеми — дефіцит енергії та проблему накопичення сміття. Таку практику широко використовують у європейських містах, і прагнемо застосовувати ми, — заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Нагадаємо, Актор "Піратів Карибського моря" Тамайо Перрі загинув через напад акули

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Гордон повідомив про «обстріл» його офісу, поліція відкрила провадження через пошкоджене вікно (відео) Гордон повідомив про «обстріл» його офісу, поліція відкрила провадження через пошкоджене вікно (відео)
Дмитро Гордон пов’язав подію зі своєю професійною діяльністю.
Не визнає своєї провини: суд узяв під варту водія, який на смерть збив під Харковом двох жінок Не визнає своєї провини: суд узяв під варту водія, який на смерть збив під Харковом двох жінок
Від отриманих ушкоджень 56-річна жінка померла на місці, пізніше у лікарні померла 21-річна дівчина.
Loading...
Load next