Байден запевнив однопартійців, що не зніметься з виборів

Байден запевнив однопартійців, що не зніметься з виборів

Президент США Джо Байден запевнив своїх однопартійців, що не має наміру знімати свою кандидатуру із цьогорічних президентських виборів.

Про це йдеться у відкритому листі Байдена до членів Демократичної партії США.

Шановні однопартійці-демократи, запевняю, що попри усі спекуляції в ЗМІ та деінде, я твердо налаштований продовжити участь у цих перегонах, дійти до їх завершення й перемогти Дональда Трампа, - заявив Байден.

Він запевнив, що протягом останніх днів спілкувався із багатьма людьми з приводу власного балотування.

Можу відповісти на все це чітко й однозначно: я би не висувався знову, якби не був повністю переконаний, що я - найкращий претендент на перемогу над Дональдом Трампом в 2024-му, - наголосив президент США.

Байден нагадав, що здобув переконливу перемогу на партійних праймеріз, коли його кандидатуру на участь у виборах президента підтримала абсолютна більшість делегатів.

Я відчуваю глибоке зобовʼязання перед вірою й довірою, яку виборці Демократичної партії висловили мені для балотування цього року. Це рішення мали ухвалити вони. Не преса, не експерти, не великі донори, не жодна інша окрема група, якими б добрими не були їх наміри, - написав він.

Демократична партія має історію, бачення та фундаментальну відданість перемозі американських свобод та демократії.

Будь-яке ослаблення рішучості чи брак ясності щодо завдань, які стоять перед нами, лише допомагають Трампу й шкодять нам. Настав час згуртуватися, просуватися вперед у партійній єдності та здолати Дональда Трампа, - додав Байден.

Нагадаємо, Удар по "Охматдиту": російська ракета "вразила саме ту ціль, на яку вона була запрограмована" - правоохоронці

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next