РФ звільнить зі служби і поверне додому індійців, які беруть участь у війні проти України

РФ звільнить зі служби і поверне додому індійців, які беруть участь у війні проти України

Індійців, які беруть участь у збройній агресії Росії проти України, звільнять зі служби та повернуть додому. Загалом близько 20 громадянин Індії завербували на війну проти України.

Про це повідомляє NDTV.

Під час візиту до Москви прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді висловив занепокоєння щодо індійців, яких туристичні агенти обманом заманюють на службу в російську армію. Джерела видання повідомили, що Росія взяла на себе зобов'язання повернути їх додому.

Зазначається, що близько 20 громадянин Індії були змушені брати участь у війні проти України після того, як агенти обманом заманили їх до Росії обіцянками прибуткової роботи.

Раніше у Міністерстві закордонних справ Індії зазначили, що у російській армії може служити від 30 до 40 її громадян. Водночас 10 індійців вже повернулися додому. 

Щонайменше четверо громадян Індії загинули на війні в Україні, що змусило уряд Моді закликати до негайного припинення такого вербування і швидкого звільнення індійців, які воюють в армії.

Нагадаємо, Попит росіян на поїздки у Крим упав на 25-30% - представництво Президента в АРК

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Loading...
Load next