Попит росіян на поїздки у Крим упав на 25-30% - представництво Президента в АРК

Попит росіян на поїздки у Крим упав на 25-30% - представництво Президента в АРК

Попит росіян на поїздки до тимчасово окупованого Криму після влучань унаслідок роботи російської ППО упав на 25-30%.

Про це повідомляє представництво Президента в АРК.

Після влучань внаслідок роботи російського ППО спостерігається спад бронювань на Севастопольському напрямку, загальний попит на поїздки в Крим упав на 25-30%. Однак більшість туристів лише змінюють броні з Севастополя на Ялту, Алушту, Гаспру та Судак, оскільки вважають, що там безпечніше, - йдеться у повідомленні.

У представництві зазначили також, що окупанти похвалилися , що 2 мільйони туристів відвідали Крим за перше півріччя 2024 року.

В умовах військових дій РФ повинна була знизити інтенсивність туристичного потоку до Криму. Натомість окупанти “поінформували” людей, що туристам нічого не загрожує, а ситуація на півострові є "досить безпечною". Подібні дії окупаційної адміністрації свідчать про приховування факту війни та є злочином проти людяності, - заявили в представництві Президента в АРК.

Нагадаємо, Світові лідери у приватних розмовах висловлюють занепокоєння станом здоров'я Байдена - Politico

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Loading...
Load next