Вандали зруйнували меморіальний знак на могилі Миколи Міхновського

Вандали зруйнували меморіальний знак на могилі Миколи Міхновського

Невідомі зруйнували меморіальний знак на могилі ідейного засновника Української держави Миколи Міхновського.

Про це повідомив президент історичного клубу «Холодний Яр» Роман Коваль.

Він розповів, що 8 липня прийшов підрядник, щоб почати роботи з реконструкції місця пам’яті Миколи Міхновського, і побачив, що меморіальний знак знесено й кудись вивезено.

За словами Коваля, директор Байкового кладовища заявив, що нічого не знає про це, але поїхати на місце вандалізму категорично відмовився.

Ще він прохопився, що до нього місяців 2 чи 3 тому приходив хтось і скаржився, що біля могили його рідних ми поставили меморіальний знак. І він йому, бачте, заважає. Цікаво, що всі могили біля меморіального пам’ятника Міхновському занедбані, заросли бур’яном, на могилах немає навіть сухої квіточки. Тобто ця скарга вийшла не від дбайливого родича покійних, а, на нашу думку, від ненависника Української держави, — пише Коваль.

На його думку, директор кладовища знає, хто це.

На місце викликали поліцію, та відкрила провадження. Коваль також звернувся до народних депутатів із проханням допомогти з розголосом.

Нагадаємо, В Україні внаслідок масованої ракетної атаки рф вже 42 загиблих

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У тимчасово окупованому Херсоні знищили меморіал "Слава Україні" (фото) У тимчасово окупованому Херсоні знищили меморіал "Слава Україні" (фото)
Меморіал відкрили у серпні 2016 року.
У Харкові хулігани облили фарбою пам'ятник Героям Небесної сотні (фото) У Харкові хулігани облили фарбою пам'ятник Героям Небесної сотні (фото)
Майже тиждень тому вандали у Харкові облили пам'ятник українським героям фарбою, однак його й досі не відмили.
Loading...
Load next