У Харкові хулігани облили фарбою пам'ятник Героям Небесної сотні (фото)

У Харкові хулігани облили фарбою пам'ятник Героям Небесної сотні (фото)
Майже тиждень тому вандали у Харкові облили пам'ятник українським героям фарбою, однак його й досі не відмили.

Ще минулої суботи, 21 серпня, у Харкові місцеві хулігани облили білою фарбою постамент Героям Небесної сотні. Однак, досі його ніхто не відмив та не прибрав, лише через п'ять днів до харківської поліції звернулась жінка, яка проходила повз постаменту та нагадала про подію, повідомляє "Суспільне".

Вона звернулася учора ввечері до поліції, написала заяву про вандалізм. Я звернувся до депутатів, щоб була якась реакція - почистили. Якщо комунальники цього не зроблять, ми самі вийдемо і зробимо, - розповів харків'янин Валентин Бистріченко.

Окрім цього, чоловік зазначив, що особисто звертався до депутатів, аби влада відреагувала на вандалізм. За словами харків’янина, пам’ятник ніби то почистили. Однак слова на постаменті – Герої Небесної Сотні – досі залишаються зафарбовані.

Зауважимо, що пам'ятник стоїть на колишньому майдані Руднєва, який було перейменовано на майдан Героїв Небесної сотні під час декомунізації п'ять років тому. 

Читайте також
У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото) У Харкові помер український військовий, який дістав поранення на Донбасі (фото)
Внаслідок обстрілів, які відбулись 15 липня, з боку російських бойовиків було поранено двох українських військовослужбовців. Серед них був і Олександр, який отримав 80% опіків тіла.
Побачення закінчилось трагедією: під Харковом в затонулому авто загинула молода пара (відео) Побачення закінчилось трагедією: під Харковом в затонулому авто загинула молода пара (відео)
Мікроавтобус з хлопцем і дівчиною з'їхав у воду і швидко пішов на дно. В салоні автомобіля перебувала молода пара, яка не встигла вибратись з транспорту та загинула. Про особи загиблих не повідомляється.
У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари У Харкові поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві молодої пари
Харківська поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві двох молодих людей - 24-річної жінки та 29-річного чоловіка. Їх, 2 травня знайшли мертвими у квартирі на вулиці Дружби Народів у Харкові.
Loading...
Load next